|Neerlandais

met betrekking tot ons

Welkom in de wereld van de Natuurlijke Producten en de Biologische natuurlijke olie van argan 100% die door Ecocert MA-BIO-154 worden gewaarborgd.
Wij zijn afkomstig van een familie van berbères afkomstig uit hetgebied van Tiznit (Stad geplaatst op 78 Km ten Zuiden van Agadir).
Onze belangstelling voor de olie van argan aan begonnen vanaf onze te derste kinderjaren. zijn vervaardiging, zijn aroma, en eerlijke handel die een integreren de onderdeel van ons project Commercieel is.
Op dat moment kende zeer weinig persoon in Europa de olie van argan niet, maar reeds in onze geest, dachten wij slechts het waren belangrijk om dit enige en wonderlijke productte be na drukken. In het begin, de coöperatie ARGAMIS aan begonnen met 3 personen, was de Productie van olie van argan volkomen ambachtelijk.


Vandaag is ons statuut geëvolueerd, wij zijn over gegaan tot Sarl, en met een team van 5 personen gewerkt. Maar de productie methode is ambachtelijk voor de primaire etappes en semi mechanisme en automatis erings wetenschap voor deterugkerende etappes gebleven en dievermoeien.
Onze producten worden Bio- door Ecocert MA-BIO-154 voor de EU gewaarborgd.
Wij hebben eveneens een olie die door de EEG voor de invoer en de verdeling binnen de EU wordt medegedeeld.
Dit garandeert u een olie van argan en goed van andere gewaarborg de producten bio- van zeer een hoge kwaliteit, en na speur baarheid.
Wij zullen verrukt worden om u te vertellen meer op ons project, aarzelt niet om met ons contact op te nemen voor meer inlichtingen.

ARGAN ARGANE SOUSS