VERVAARDIGINGSETAPPE

In deze paragraaf willen we illustreren en uitleggen van de complexiteit van het handmatige werk is aanzienlijk, voor arganolie.

Van plukken tot bottelen, controleren we alle stadia van productie, deze stappen nodig know - how.

Om vrouwen te sparen de moeilijkste fase van investeringen in machines te extraheren de arganolie helpen verlichten van het vele werk van deze vrouwen.

Het verschil tussen de olie en arganolie culinaire argan is "roosteren"

Voor de olie culinaire argan ARGAMIS Beauty Care: de amendons zijn licht gebruind en geroosterde zoals koffie, dit is ook dat onderscheidt de know - how van de olie culinaire argan "ARGAMIS" Inderdaad voor een goede bakolie, moet amendons lichtbruin korstje en niet gegrild, anders wordt de anti - oxidatieve en olie rancira sneller verdwijnen. Bovendien zal hazelnoot aroma meer uitgesproken en minder aangenaam in de mond. Het is deze roosteren zal het een iets donkerder van kleur. De culinaire olie wordt vooral gebruikt in anti-regime - oxidant, om de smaak salades en gerechten op basis maaltijd, vis, pasta en rijst, enz. Ze zal altijd worden toegevoegd na het koken.

Voor de olie argan (DAT WIJ markt onder het merk en MARY LOYS ARGANE SOUSS): amendons de grond koud te zijn, om een olie van eerste koude druk, geen roosteren, zal griesmeel Argan zijn duidelijk, tijdens het mengen van de argan brood zal ook heel duidelijk en uiteindelijk een goudgele olie lijken te zijn, het zal niet ruiken nootachtig, slechts een lichte geur van amendons die zeer snel zal verdwijnen in contact lucht en de huid. duurt drie keer amendons en tijd om dezelfde hoeveelheid olie te verkrijgen voor koken, wat rechtvaardigt de hoge prijs van cosmetische olie opzichte bakolie. De cosmetische olie zal blijven tot maximaal 3 jaar.

 

KEUZE VAN DE REGIO ARGANERAIES

 
Een Tiznit en zijn omgeving, de arganeraies zijn genereus. Het ideaal is om een gebied of "Argan" kiest natuurlijk en woest leven in harmonie met hun omgeving. Onnodig te zeggen dat er geen pesticiden of kunstmest. Gezocht voor vruchtkwaliteit "Argan amendons" agrarische gebieden zijn die waar argan bomen groeien op de heuvels en in de bergen, weg van de zijkanten, zoals het ijs gebied "Tleta Lakhsass", "Tighirt", "Ait Braim "" Ait barramran "," Sebt Ennabour ". Aoulouz.

BOOM: ARGANIER

wanneer de vruchten rijpen, "tafticht" ze worden geoogst door vrouwen en mannen
Berber in arganeraies, vaak is de gehele bevolking van het dorp is betrokken, meestal,
elke familie verzenden van een familielid in juli-augustus, voor het oogsten en het delen wordt gedaan tussen
elke familie van het dorp. De vruchten worden vervolgens gedroogd in de zon naar de volgende te vergemakkelijken
ambachtelijke productie stadium "pulp".

PULP

Pulp is om de droge pulp "Tafticht" van argan noten "Aqua" scheiden.
Als de pulp volledig verwijderd, het resultaat is een moer "aqua" die een stevige structuur,
Deze noot heeft twee, soms drie amendons binnen. Te verpletteren deze noot moeten worden verwijderd
walnoten op een steen en een andere steen gebruikt om het te openen, het is een stap die vraagt
precisie en behendigheid.

DE VERPLETTERENDE

Hier is het resultaat na verpletterd walnoot "Aqua" verschijnen als de amandelen

pipasse van dik tot zeer bittere smaak. Dit is een handmatige stap en nog traditioneel zeer

moeilijk als het vereist controle en precisie.

 

SLIJPEN VAN AMANDELEN

Met behulp van een automatische extraheren machine, worden boetes gestort in een entonoir en machine
doet al het werk. Het scheidt het ganggesteente ene kant en goot de arganolie infuus aan de andere kant.
De olie wordt vervolgens opgeslagen en klaar voor de volgende stap, decanteren.

DECANTEREN

Dit is de langste etappe na extractie van arganolie, bevat zwevende deeltjes,
om onze klanten te presenteren een constante olie, duidelijk, transparant en van een kwaliteit waar notament
de Europese laboratoria moeten vestigen dat wil zeggen, laat staan arganolie. We laten rusten
de arganolie voor een periode van 10-15 jours.l'odeur natuurlijke arganolie verdampt vanzelf.

DE FILTER OLIE ARGANE

Na decanteren wordt Arganolie daarna gefiltreerd met een filter machine 3-5 keer.
Resultaat: Een olie wordt verkregen 100% puur en natuurlijk zonder parabenen, additieven of deodorants,
transparant, helder met een zwakke geur die snel dispqrait in contact met de huid en lucht.
Het familiebedrijf produceert 2000-3500 liter maximum per jaar, maar een baan garandeert
eerlijk om vrouwen.

BOTTELING

Eenmaal gefilterd, de argan olie wordt verpakt in flessen in onze klantenkring, getint glas
druppelaar of Veral transparant 60ml, of in bulk in propyleen flessen
Inderdaad, arganolie is een olie die snel oxideert. Bewaar nooit arganolie
Plastic flessen (type fles water)
Vermijd dus tijdens een reis naar Marokko van de consumptie van arganolie verkocht in flessen
in doorzichtige kunststof, zoals die welke worden verkocht langs de weg in het zuiden Marokko.
Ze worden blootgesteld aan de zon voor uren of dagen, wordt de kwaliteit aangetast, en er is geen datum
expiratie. Een in getinte flessen of blikjes met datum voorgesteld arganolie
expiratie en uit de buurt van licht en warmte bewaard is over het algemeen een teken van professionaliteit.

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

10 producten

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

10 producten

2 3 4 5