Onze Voedselolien

Onze Voedselolien

WAARBORGT MA-BIO-154 LANDBOUW VAN MAROKKO

Product in Marokko aan Tiznit door Sarl ARGAMIS

De kracht van de olie van argan is in amandons die zijn geweest dat zeer enigszins gebrand om de uitzonderlijke eigendommen van deze zo zeldzame olie zoveel mogelijk te beschermen, in vitamine E, in niet insaturés vetzuren linoléique insaturé poly en, enz.

Zijn fijnheid van textuur en zijn smaak van hazelnoot doen een olie ervan van de meer taxaties om de salades, het deeg en de gries te aromatiseren, van de schotels op basis van eieren, van vissen, van rijst. enz.

De meer en meer restaurateurs gebruiken de olie van argan voor zijn dieetkwaliteiten, (anti-oxydant) maar ook voor zijn gustatives kwaliteiten.

Het is in de etappe van torréfaction of bevindt zich, het geheim van de voedselolie van argan. Deze fundamentele etappe geeft aan „amandons“ een smaak van hazelnoot.

Bovendien wordt de olie van argan ARGAMIS door de EEG voor de invoer en de verdeling in de EEG medegedeeld.

Volgens de studies wetenschappelijk, in voedselregeling kan gebruiken, een aan twee lepels aan koffie per dag, het niveau van cholesterol laten sterk verminderen.

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Showing 1-12 of 24 results

2 3 4 5
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Showing 1-12 of 24 results

2 3 4 5