500 ML OLIE ARGAN FOOD ARGAMIS CERTIFIED BIO BIO-MA-154
Biologisch gecertificeerd MA-154 BIO-LANDBOUW IN MAROKKO
Zijn fijne textuur en nootachtige smaak maken het een olie van de meest populaire smaak het voor salades, pasta en couscous of eiergerechten verhogen, vis, rijst. en maaltijd. Deze cruciale stap geeft "kernels" een nootachtige smaak. Meer, wordt de ARGAMIS arganolie door de EG meegedeeld voor de invoer en distributie in de EEG
De sterkte van de Arganolie in de korrels die zeer licht geroosterde ter ondersteuning van de bijzondere eigenschappen van deze olie zo zeldzaam, vitamine E waren, meervoudig onverzadigde vetzuren linolzuur en niet Gras, etc.
Zijn fijne textuur en nootachtige smaak maken het een olie van de meest populaire smaak het voor salades, pasta en griesmeel, ei-gerechten op basis van, vis, rijst. etc. Steeds meer restaurants zijn met arganolie voor haar dieet kwaliteiten (anti-oxidant), maar ook voor de smaak. Het is in het stadium van het roosteren of is het geheim van voedsel arganolie. Deze cruciale stap geeft "kernels" een nootachtige smaak.
Volgens wetenschappelijke studies, gebruiken voeding, 1-2 theelepels per dag, kan het cholesterolgehalte aanzienlijk verminderen.
Meer, de arganolie ARGAMIS door de EG worden aangemeld voor de invoer en distributie in de EEG
Model | ARGALIM500ML |
---|---|
Merk | ARGAMIS |